Time & Style Edition

Time & Style edition är en kollektion av japanska möbler och armaturer som utvecklats för De Padova. Kollektionen är en moderna utveckling av traditionellt japanskt hantverk som matchar De Padovas sofistikerade produktsortiment.


Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


MA/U Studio

Med en skandinavisk estetik, linjär stil och geometriska former specialiserar sig MA/U Studio på att skapa innovativa möbler och hyllsystem för hem, arbete och gästfrihetsmiljö. Varumärkets kärndesign består av enkelhet, funktionalitet och anpassningsförmåga – med fokus på okomplicerade men visuellt slående produkter med flexibla lösningar.


Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


ADL

Med syfte att skapa tekniskt avancerade produkter med inredningsarkitektoniska element utformade designern Massimo Luca ADL. Idag utgörs varumärket av ett omfattande utbud av tekniskt avancerade dörrsystem med filosofin att skapa dörrar som inte bara är inredningsföremål, utan som kompletterar ett rum genom att bli en del av det.


Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


De Padova

De Padova är känt för en tidlös estetik och modern design, med stort fokus på funktionalitet. Med ett sofistikerat och unikt produktsortiment är De Padova ett varumärke som är lätt att känna igen och som kompromissar aldrig med kvalitet.


Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Lema

Lema står för italiensk excellens, innovation och tradition. Det är en sofistikerad estetik, fin materialkvalitet och flexibilitet som är nyckeln till varumärkets framgång idag. Allt började under 1930-talet och sedan långt tillbaka är Lema känt för sina garderober, bokhyllesystem och förvaringslösningar – med en mer internationell formgivning. Tillsammans med välkända formgivare har Lema utvecklat en komplett bredd av möbler för att kunna erbjuda ett helt hem.


Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Brokis

Sedan 1600-talet är glastillverkningen i Tjeckien känd över hela världen. Brokis representerar innovation och experimentlusta i munblåst glas. Tekniska lösningar går hand i hand med raffinerat material som trä, tyg och metall – vilket gör Brokis ledande inom glasbelysning. Med en överlägsen kvalitet vill Brokis tänja på gränserna för modern design.


Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Verzelloni

Det italienska familjeägda varumärket har en historia som sträcker sig över flera generationer. Det grundades 1950 av Ennio och Franca Verzelloni, med målet att uppnå högsta kvalitet i enlighet med Made in Italy. En elegant, varm och diskret design tillsammans med medvetenhet för detaljer gör varje möbel från Verzelloni unik i sitt slag.


Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Petite Friture

För dryga 10 år sedan grundade Amélie du Passage unika Petite Friture och än idag är hon djupt engagerad i verksamheten. Det är sensitivitet och poesi varierat med säregna och surrealistiska undertoner som kännetecknar varumärkets originella stil. Många skulle mena att varumärket står ut från mängden med produkter som är vågade, inspirerande och sällsynta.


Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev